Останнє оновлення: березень 1, 2020

Конфіденційність

Ми знаємо, що ви дбаєте про те, як ваша інформація використовується та обмінюється, і ми, AutoLotto, Inc. (dba Lottery.com, “Компанія”, “ми”, “наші”, “ми”) дбаємо про вашу конфіденційність. Це Повідомлення про конфіденційність пояснює, як Lottery.com збирає, використовує та зберігає деякі Ваші персональні дані (за винятком особливих категорій персональних даних та даних, що стосуються кримінальних засуджень та правопорушень) за допомогою використання нашого веб-сайту, програми та послуг ( s) ”). У цьому повідомленні також описано, як ми захищаємо ваші персональні дані, коли ви відвідуєте наші Продукти (незалежно від того, звідки ви їх відвідуєте), а також інформує вас про ваші права на конфіденційність та те, як закон захищає вас. Будь ласка, перегляньте розділ "Визначення" цього повідомлення, щоб зрозуміти багато термінів, що використовуються в усьому світі.

Якщо ви мешканець Каліфорнії, див. Розділ "Примітка для жителів Каліфорнії" нижче.

1. МЕТА ЦЕ ВІДОМОСТІ І ЧИМИ МИ

Мета цього повідомлення
Ми надаємо це Повідомлення про конфіденційність, що пояснює наші методи інформаційної діяльності в Інтернеті та вибір, який ви можете зробити щодо способу збору та використання Вашої Персональної інформації у зв’язку з нашими Продуктами та певними послугами, які ми пропонуємо через чи у зв'язку з нашими Продуктами. „Персональна інформація” визначена нижче в Розділі визначень. Важливо, щоб персональні дані, які ми зберігаємо про вас, були точними та актуальними. Будь ласка, повідомте нас, якщо ваші персональні дані змінюються під час ваших стосунків з нами.

Використовуючи наші Продукти, ви погоджуєтесь з умовами цього Повідомлення про конфіденційність та обробкою Особистої інформації для цілей, викладених у цьому документі. Якщо ви не погоджуєтесь з цим Повідомленням про конфіденційність, будь ласка, не використовуйте наші Продукти.

Наші контактні дані
Якщо ви турбуєтесь про нашу практику конфіденційності, наші способи використання та розкриття інформації, вибір вашої згоди, або якщо ви хочете скористатися своїми правами, будь ласка, зв'яжіться з нами електронною поштою support@lottery.com або напишіть нам за адресою:

 

AutoLotto, Inc. (dba Lottery.com)
20808 Державне шосе 71 Вт, блок Б
Spicewood, TX 78669-6824

Треті сторони
Цей продукт може містити посилання на сторонні веб-сайти, плагіни та програми. Клацнувши на цих посиланнях або ввімкнувши ці з'єднання, можна дозволити третім сторонам збирати або обмінюватися даними про вас. Ми не контролюємо ці сторонні веб-сайти і не несемо відповідальності за їх заяви про конфіденційність. Коли ви залишаєте наш Продукт, ми рекомендуємо вам прочитати повідомлення про конфіденційність кожного веб-сайту, який ви відвідуєте.

2. ІНФОРМАЦІЯ, яку ми збираємо про наших користувачів

Інформація, яку ви надаєте

  • Реєстрація та інформація про профіль включає дані про особистість, такі як ім'я, дівоче прізвище, прізвище, номер телефону, вулиця, електронна адреса та дата народження.
  • фінансова інформація включає платіжні картки та банківську інформацію або іншу інформацію про постачальника послуг, необхідну для переказу та отримання коштів.
  • Маркетинг та комунікації що ви ініціюєте з нами, як-от зв’язатися з нашою командою Щастя клієнтів, може призвести до того, що ми отримаємо додаткову інформацію, таку як вміст повідомлення або вкладення, яке ви можете нам надіслати, та іншу інформацію, яку ви можете вибрати. Якщо ви вирішите відмовитися або скасувати підписку на будь-які маркетингові електронні листи, ми також матимемо ваші маркетингові та комунікаційні налаштування.
  • Інформація про кар'єру У випадку, якщо ви подали заявку на кар’єру у нас, ви можете надіслати свою контактну інформацію та своє резюме в Інтернеті. Ми збиратимемо інформацію, яку ви вирішите надати у своєму резюме, наприклад, про освіту та досвід роботи.

Інформація, яку ми збираємо під час використання наших продуктів

  • Інформація про місцезнаходження Коли ви використовуєте наші Продукти, ми отримуємо вашу загальну інформацію про місцезнаходження (наприклад, адреса вашого Інтернет-протоколу (“IP”) може вказувати ваш більш загальний географічний регіон).
  • Інформація про пристрій. Ми отримуємо інформацію про пристрій та програмне забезпечення, якими ви користуєтесь для доступу до наших Продуктів, включаючи IP-адресу, тип веб-браузера, версію операційної системи, оператор мобільного зв’язку та виробника, інсталяції додатків, ідентифікатори пристроїв, ідентифікатори мобільної реклами та токени натискання сповіщень.
  • Інформація про використання включає інформацію про те, як ви використовуєте наші продукти.
  • Інформація, яку ми пропонуємо. Ми можемо отримувати інформацію або робити висновки про вас на основі інформації, яку ми збираємо про вас. Наприклад, виходячи з вашої активності перегляду чи покупки, ми можемо зробити висновок про ваші переваги щодо покупки.
  • Інформація з файлів cookie та подібних технологій. Ми та сторонні партнери збираємо інформацію за допомогою файлів cookie, піксельних тегів або подібних технологій. Наші сторонні партнери, такі як аналітичні та рекламні партнери, можуть використовувати ці технології для збору інформації про вашу діяльність в Інтернеті протягом часу та в різних службах. Файли cookie - це невеликі текстові файли, які зберігаються на вашому пристрої. Ми можемо використовувати як сесійні, так і постійні файли cookie. Файл cookie сеансу зникає після закриття браузера. Постійний файл cookie залишається після закриття браузера і може використовуватися вашим браузером під час наступних відвідувань наших Продуктів. Будь ласка, перегляньте файл “Довідка” вашого веб-браузера, щоб дізнатись, як правильно змінити налаштування ваших файлів cookie. Зверніть увагу, що якщо ви видалите або вирішите не приймати файли cookie, деякі функції можуть стати недоступними або не працювати належним чином.

3. ЯК ЗБЕРІГАЄМО Ваші дані

Ми збираємо дані про вас, використовуючи різні методи, включаючи, але не обмежуючись ними:

  • Автоматизовані взаємодії та / або технології - під час взаємодії з нашими Продуктами автоматично збираються деякі технічні дані про ваш веб-перегляд, схеми перегляду та обладнання. Ці дані збираються за допомогою таких технологій, як файли журналів та файли cookie.
  • Пряма взаємодія - Ви можете надати нам певну особисту інформацію, коли спілкуєтесь з нами електронною поштою, телефоном або іншим способом. Це включає персональні дані, які ви надаєте, коли: створюєте обліковий запис у наших Продуктах; Підтвердіть ваш аккаунт; отримувати від нас платежі (для виграшу в лотерею) або робити покупки разом з нами; зробити пожертву; надішліть нам електронний лист або запит “зв’яжіться з нами”; попросіть надіслати вам маркетинг; увійти в розіграш, акцію або опитування; або надішліть нам відгук.
  • Треті сторони - ми можемо отримувати персональні дані про вас від різних третіх сторін та публічних джерел, таких як соціальні медіа. Ви можете взаємодіяти з нашим вмістом, таким як відео, лотерейні ігри, програми та інші пропозиції. Коли ви взаємодієте з нашим вмістом на сайтах соціальних мереж, плагінах чи додатках або через них, ви можете дозволити нам отримати доступ до певної інформації з вашого загальнодоступного профілю в соціальних мережах або в рамках роботи програми.

4. ЯК ВИКОРИСТОВУЄМО ДАНІ, які ми збираємо

Ми будемо використовувати ваші особисті дані лише тоді, коли нам це дозволено. Найчастіше ми будемо використовувати ваші особисті дані в наступних випадках:

Коли нам потрібно виконувати юридичні чи регуляторні зобов’язання.

Коли нам потрібно виконати контракт, який ми збираємось укласти або укласти з вами.

Коли це необхідно для наших законних інтересів (або інтересів третьої сторони), а ваші інтереси та основні права не перевершують ці інтереси.

Як правило, ми не покладаємось на згоду як юридичну основу для обробки ваших особистих даних, окрім випадків, коли ми направляємо вам прямі маркетингові комунікації за допомогою push-повідомлень, електронної пошти, текстових повідомлень чи телефону. Ви маєте право відкликати згоду на маркетинг у будь-який час, зв’язавшись з нами за адресою support@lottery.com.

Ваші дані використовуються, однак використання не обмежується такими способами:

  • Щоб налаштувати свій рахунок та обслуговувати наші продукти
  • Щоб підтвердити свою особу та підтвердити доступ до наших продуктів
  • Обробляти та доставляти ваші покупки, включаючи управління оплатою до вас та від неї
  • Для запобігання відмиванню грошей, шахрайству та іншій незаконній діяльності
  • Щоб надати вам підтримку та допомогу в усуненні несправностей
  • Щоб спілкуватися з вами та інформувати вас про наші оновлення
  • Для продажу нашої продукції
  • Провести аналітику та дослідження для вдосконалення наших Продуктів та Продуктів наших партнерів
  • Забезпечити виконання нашої політики, розслідувати будь-які порушення та дотримуватися законів, повісток, повісток, державних органів чи подібних юридичних осіб, вимог чи процедур.

5. Розкриття власних особистих даних третім сторонам

Ми не продаємо, не здаємо в оренду чи не надаємо вашу особисту інформацію третім особам, за винятком випадків, зазначених у цьому Повідомленні про конфіденційність:

  • Філії та дочірні компанії - Ми можемо розкривати вашу інформацію нашим філіям та дочірнім компаніям для будь-якої з цілей, описаних у цьому Повідомленні про конфіденційність.
  • Постачальники та постачальники послуг - Ми можемо ділитися будь-якою інформацією, яку ми отримуємо, з постачальниками та постачальниками послуг, що зберігаються у зв'язку з наданням наших Продуктів.
  • Інтеграція додатків сторонніх розробників - Якщо ви підключите сторонню програму до наших Продуктів, ми можемо обмінюватися інформацією з цією третьою стороною.
  • Партнери Analytics - Ми використовуємо аналітичні сервіси, такі як Google Analytics, для збору та обробки певних аналітичних даних. Ці служби можуть також збирати інформацію про ваше використання інших веб-сайтів, програм та Інтернет-ресурсів. Ви можете дізнатися про практики Google, перейшовши до https://www.google.com/policies/privacy/partners/та відмовитися від них, завантаживши надбудову веб-переглядача для відмови від Google Analytics, доступну за адресою https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.
  • Рекламні партнери. Ми можемо співпрацювати з сторонніми рекламними партнерами, щоб показувати вам оголошення, які, на наш погляд, можуть вас зацікавити. Ці партнери з реклами можуть встановлювати та отримувати доступ до власних файлів cookie, піксельних тегів та подібних технологій на наших Продуктах, і вони в іншому випадку можуть збирати або мати доступ до інформації про вас, яку вони можуть збирати з часом та на різних веб-сайтах та в Інтернеті. Щоб отримати додаткові відомості про рекламу на основі інтересів, а також дізнатися про варіанти відмови від використання інформації веб-перегляду для використання в поведінкових цілях реклами, відвідайте сторінку www.aboutads.info/choices або, якщо ви перебуваєте в ЄС, www.youronlinechoices.eu/. Ви також можете отримати доступ до будь-яких налаштувань, запропонованих вашою мобільною операційною системою, щоб обмежити відстеження реклами, або ви можете встановити мобільний додаток AppChoices, щоб дізнатися більше про те, як ви можете відмовитися від персоналізованих оголошень у мобільних додатках.
  • Анонімізована, агрегована або деіндентифікована форма. Ми можемо надавати певну автоматично зібрану, агреговану або деіндентифіковану іншу інформацію третім особам для різних цілей, включаючи (i) дотримання різних зобов’язань щодо звітності; (ii) для комерційних або маркетингових цілей; або (iii) допомогти таким сторонам зрозуміти інтереси наших користувачів, звички та схеми використання певних програм, вмісту, послуг, реклами, рекламних акцій та / або функціональних можливостей, доступних через наші Продукти. Анонімізовані дані не підпадають під дію цього Повідомлення про конфіденційність, і як такі можуть використовуватися як ми обираємо.
  • Як вимагає закон та подібні розкриття інформації. Ми можемо отримати доступ, зберегти та розкрити вашу інформацію, якщо вважаємо, що це потрібно або доречно для: (i) виконання вимог правоохоронних органів та судового процесу, таких як судовий наказ чи повістка в суд або інші законні запити державних органів, у тому числі до відповідати вимогам національної безпеки чи правоохоронних органів; (ii) відповідати на ваші запити; або (iii) захистити свої, наші чи інші права, власність або безпеку. Щоб уникнути сумнівів, розкриття вашої інформації може відбутися, якщо ви розміщуєте будь-який неприйнятний вміст на наших Продуктах або через них.
  • Злиття, продаж чи інші перекази активів. Ми можемо передавати вашу інформацію постачальникам послуг, радникам, потенційним трансакційним партнерам чи іншим третім сторонам у зв'язку з розглядом, переговором або завершенням корпоративної операції, в якій ми придбані або об'єднані з іншою компанією або продаємо, ліквідуємо, або передати всі або частину наших активів. Використання вашої інформації після будь-якої з цих подій регулюватиметься положеннями цього Повідомлення про конфіденційність, що діють на момент збирання відповідної інформації.
  • Згода. Ми також можемо розкрити вашу інформацію з вашого дозволу або за вашим вказівкою.

6 ВАШІ ЮРИДИЧНІ ПРАВА

Ви маєте право запитувати доступ до та отримувати інформацію про Особисту інформацію, яку ми підтримуємо щодо вас, оновлювати та виправляти неточності у Вашій Особистій інформації, обмежувати чи заперечувати проти обробки вашої Особистої інформації, анонізувати чи видаляти цю інформацію, як це доречно, або скористатися своїм правом на перенос даних, щоб легко передати Вашу особисту інформацію іншій компанії. Крім того, ви також можете мати право подати скаргу до контролюючого органу, у тому числі у вашій країні проживання, місце роботи або де стався інцидент. Якщо ви хочете отримати доступ або змінити будь-яку особисту інформацію, яку ми маємо про вас. Крім того, ви можете мати право відкликати будь-яку згоду, яку ви нам раніше надавали, щодо обробки вашої особистої інформації, у будь-який час та безкоштовно. Ми будемо застосовувати ваші налаштування вперед, і це не вплине на законність обробки до відкликання вашої згоди.

Ви маєте право відкликати будь-яку згоду, яку Ви нам надавали раніше щодо обробки вашої Особистої інформації, в будь-який час та безкоштовно. Ми будемо застосовувати ваші налаштування вперед, і це не вплине на законність обробки до відкликання вашої згоди. Якщо ви хочете скористатися будь-яким із цих прав, ви можете Зв'яжіться з нами.

7. МІЖНАРОДНИЙ

Інформація, яку ми збираємо про вас, може бути передана до США та доступ до неї зсередини, як це дозволено чинним законодавством. Ці інші країни можуть не пропонувати той самий рівень захисту даних, що й ваша домашня юрисдикція. Ми вживатимемо заходів для забезпечення належного рівня захисту цієї інформації в юрисдикції (ях), в якій ми їх обробляємо.

Якщо ви перебуваєте в Європейському економічному просторі (ЄЕП), Великобританії чи Швейцарії, ви маєте певні права та захист відповідно до законодавства щодо нашої обробки ваших персональних даних. Будь ласка, дивіться https://edpb.europa.eu/about-edpb/board/members_en контактні дані вашого місцевого органу захисту даних.

8 БЕЗПЕКА ДАНИХ

Безпека вашої особистої інформації для нас важлива. Ми дотримуємось загальноприйнятих галузевих стандартів, включаючи використання відповідних адміністративних, фізичних та технічних гарантій, щоб не допустити випадкових втрат, використання, зміни, розкриття чи доступу до ваших особистих даних несанкціонованим способом. Крім того, ми обмежуємо доступ до ваших особистих даних тим працівникам, агентам, підрядникам та іншим третім сторонам, які мають бізнес. Вони оброблять ваші особисті дані лише за нашими вказівками, і на них поширюється обов'язок конфіденційності.

Наскільки ми збираємо від вас конфіденційні персональні дані (наприклад, номер вашого банківського рахунку чи іншу фінансову особисту інформацію), ми використовуємо шифрування SSL для захисту цієї інформації. Однак жоден спосіб передачі через Інтернет або метод електронного зберігання не є на 100% безпечним. Тому, хоча ми прагнемо використовувати комерційно прийнятні засоби для захисту вашої особистої інформації, ми не можемо гарантувати її абсолютну безпеку. Якщо у вас виникнуть запитання щодо безпеки наших продуктів, ви можете Зв'яжіться з нами.

Ми запровадили процедури для подолання будь-яких підозр у порушенні особистих даних і завжди повідомлятимемо вас та будь-який відповідний регулятор про порушення, коли нас це вимагають юридично.

9 ЗБЕРЕЖЕННЯ ДАНИХ

Ми зберігаємо інформацію, яку ми збираємо про вас стільки, скільки це необхідно для цілей, для яких ми її спочатку зібрали. Ми можемо зберігати певну інформацію для законних комерційних цілей або відповідно до законодавства. Визначаючи термін зберігання, ми враховуємо різні критерії, такі як тип товарів і послуг, які ви запитуєте або надаєте вам, характер і тривалість наших відносин з вами, вплив на послуги, які ми надаємо вам, якщо ми видалимо деяку інформацію від вас або про вас, обов'язкові терміни утримання, передбачені законодавством, та строки давності.

Ми можемо виправити, поповнити або видалити неповну або неточну інформацію в будь-який час та на власний розсуд.

За деяких обставин ми можемо анонімізувати ваші особисті дані (щоб вони більше не могли бути пов’язані з вами) для наукових цілей або статистичних цілей. У такому випадку ми можемо використовувати таку інформацію безстроково без подальшого повідомлення.

10. ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ЗМІНИ

Ми продовжуватимемо оцінювати цю Політику конфіденційності на основі нових технологій, ділової практики та потреб наших користувачів, і можемо відповідно вносити зміни до Політики конфіденційності. Будь ласка, періодично перевіряйте цю сторінку на наявність оновлень. Ви визнаєте, що ваше подальше використання наших Продуктів після опублікування будь-яких змін до цієї Політики конфіденційності означає, що ви погоджуєтесь на такі зміни.

11. ПРИМІТКА ДО ЖИТЕЛІВ КАЛІФОРНІЇ

У цьому розділі подано подробиці про права, що надаються жителям Каліфорнії згідно із Законом про захист споживчих прав Каліфорнії (або “CCPA”), а також додаткову інформацію про особисту інформацію, яку ми збираємо про жителів Каліфорнії.

За останні 12 місяців ми зібрали такі категорії особистої інформації: ідентифікатори (такі як ім’я, контактна інформація та ідентифікатори пристроїв); інформація про діяльність в Інтернеті чи іншій мережі (наприклад, поведінка перегляду та інші дані використання); дані про місцезнаходження; умовиводи (наприклад, купівля переваг); демографічні дані (наприклад, вік); електронну, візуальну або подібну інформацію (наприклад, інформацію про дзвінки служби підтримки клієнтів); професійна інформація чи інформація, пов'язана з працевлаштуванням (наприклад, у наданих вами резюме); та іншу особисту інформацію (наприклад, відгуки про продукцію чи інформацію про спосіб оплати). Більш детальну інформацію про особисту інформацію, яку ми збираємо, включаючи категорії джерел, див. У розділі ІНФОРМАЦІЯ, яку ми збираємо про наших користувачів вище. Ми збираємо цю інформацію для ділових і комерційних цілей, описаних у ЯК ВИКОРИСТОВУЄМО ДАНІ, КОЛИ ЗБЕРІГАЄМО розділ вище. Ми ділимося цією інформацією з категоріями третіх сторін, описаними у Розкриття власних особистих даних розділ вище.

З урахуванням певних обмежень, CCPA надає мешканцям Каліфорнії право запитувати доступ до деталей про категорії чи конкретні фрагменти особистої інформації, які ми зібрали за останні 12 місяців (включаючи інформацію, яку ми розкривали для ділових цілей), просити видалити їх особисту інформацію, щоб відмовитись від будь-яких електронних комунікацій, які можуть статися, і не піддаватись дискримінації за здійснення цих прав.

Ми можемо використовувати сторонні файли cookie та відповідні технології для надсилання цільових оголошень, і це може вважатись "продажем" відповідно до CCPA. Щоб відмовитись від цих “продажів”, зв’яжіться з support@lottery.com.

Мешканці Каліфорнії можуть подати запит на доступ або видалити, надіславши нам електронного листа на support@lottery.com. Ми перевіримо ваш запит, попросивши вас надати інформацію, яка відповідає інформації, яку ми маємо про вас. Ви також можете призначити уповноваженого агента для здійснення цих прав від вашого імені, але ми вимагатимемо підтвердження того, що особа уповноважена діяти від вашого імені, а також може попросити вас підтвердити свою особу безпосередньо у нас.

12 ВИЗНАЧЕННЯ

Персональна інформація означає будь-яку інформацію, яка може бути використана окремо або в поєднанні з іншою інформацією для особистої ідентифікації фізичної особи, включаючи, але не обмежуючись цим, ім’я та прізвище, особистий профіль, електронну адресу, домашню або іншу фізичну адресу або іншу контактну інформацію. Він не включає дані, де видалено особу (анонімні дані).

Законний інтерес означає зацікавленість нашого бізнесу у веденні та управлінні нашим бізнесом, щоб ми могли надавати вам найкращі та найбезпечніші послуги, продукт та досвід. Ми завжди враховуємо ваші права і зважуємо будь-який потенційний вплив на вас (як позитивний, так і негативний), перш ніж ми обробляємо ваші особисті дані для наших законних інтересів. Ми не використовуємо Ваші персональні дані для діяльності, коли наші інтереси перекрито впливом на Вас, якщо ми не маємо Вашої згоди або не вимагаємо чи іншим чином дозволено законом.

Виконання контракту означає обробляти вашу інформацію, коли це необхідно для виконання договору, учасником якого ви є, або для вжиття заходів на ваше прохання до укладення такого контракту.

Дотримуйтесь юридичного чи регуляторного зобов'язання означає обробку ваших персональних даних, коли ми зобов’язані виконувати юридичні чи регуляторні зобов'язання.